Adverteren op buchten-online.nl?

Met een vermelding op buchten-online.nl zorgen ondernemers / adverteerders ervoor dat ze onder de aandacht zijn bij een groot publiek. Heb je zelf ook een bedrijf en wil je gebruik maken van dit online medium? Onderstaand vind je de verschillende mogelijkheden.

Tarieven adverteren op buchten-online.nl 

Pakket 1
Het publiceren van een losse advertentie (een actie, een nieuwsbericht en/of andere reclame-uiting): € 12,- per geplaatst bericht.  Dit bericht verschijnt onder ‘Headlines’ en ‘Ondernemersnieuws’. Beide rubrieken zijn prominent zichtbaar op de startpagina. Het bericht wordt ook nog gedeeld via de Facebookpagina van buchten-online.nl 

Pakket 2
Vermelding van naw-gegevens van de ondernemer / adverteerder in de bedrijvenindex van buchten-online.nl Tevens de mogelijkheid om een onbeperkt aantal berichten aan te leveren. Deze worden gepubliceerd bij Headlines en Ondernemersnieuws. Kosten: € 48,- per jaar. 

Pakket 3
Vermelding van naw-gegevens van de ondernemer / adverteerder in de bedrijvenindex. Verder de mogelijkheid om een onbeperkt aantal berichten aan te leveren. Deze verschijnen bij Headlines en Ondernemersnieuws. Tevens worden deze berichten gedeeld via de Facebookpagina van buchten-online.nl Daarnaast wordt het logo van de ondernemer/adverteerder opgenomen in de logo-carrousel aan de rechterkant. Op het logo is een link naar de website van de ondernemer / adverteerder aangebracht. De kosten voor dit pakket bedragen € 96,- per jaar.

Ook hier adverteren?

Agenda

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Weer