Overlijdens

HBC'09 Keeperstrainer Bert Ehlen overleden na kort ziekbed

Zondag 4 februari jl. overleed op 56-jarige leeftijd ons gewaardeerd lid, jeugdkaderlid en keeperstrainer Bert Ehlen. Sinds de oprichting van HBC’09, en daarvoor VV Holtum en RKVV Buchten, was Bert als jeugdleider en keeperstrainer betrokken bij onze vereniging. Met het overlijden van Bert verliezen we een echte HBC’er.

Bert was een echte clubman. Iedere wedstrijd stond Bert achter het doel van onze keepers. Samen met andere leden van de staf en het jeugdkader was hij nauw betrokken bij zowel de selectie als het jeugdelftal van zijn zoon Rick. Hij beschouwde zijn hobby als teamsport. Een houding die hij uitstraalde over alle spelers, trainers en bestuursleden van HBC’09.

Bert sloeg nagenoeg geen wedstrijd over van HBC’09. Met groot enthousiasme vloeiden hobby en werk naadloos in elkaar over. Hij was vanzelfsprekend en onlosmakelijk een onderdeel van de HBC-familie. Diezelfde passie deelde hij met Fortuna Sittard waar hij stadionbeheerder was. Voetbal zat in het bloed. Berts ziekbed was kort en heftig. Binnen enkele weken vervloog alle hoop en overviel dit nieuws zowel hem als ook zijn familie en onze vereniging. HBC’09 wenst iedereen die hem kende, maar vooral zijn vrouw Brigit, zijn zoon Rick en familie, heel veel sterkte en kracht toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Afgelopen vrijdag had Bert op weg naar het hospice nog een laatste wens: Nog één keer langs het stadion van Fortuna Sittard, zijn tweede thuis. Nog één keer die dagelijkse rit langs een van zijn geliefde voetbalvelden. Een laatste groet aan wat hij lief had.

Zaterdag 10 februari nemen wij voor de laatste keer afscheid van Bert in zijn stadion.

 

|Doorsturen
Ook hier adverteren?

Agenda

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Weer