Nieuws

Albanese accordeonvirtuoos op accordeon play-in Swentibold

Op zondag 10 september komen bij de play-in van accordeonorkest Swentibold, in het Volkshoes Lindenheuvel meer dan 50 accordeonliefhebbers uit de Euregio samen om onder de leiding van de twee dirigenten Wendy Remans en Henk Tiebosch een 7-tal muziekwerken instuderen. 

Aan het slot van deze dag is iedereen vanaf 16.00 uur gratis welkom om naar het gezamenlijk optreden te luisteren. Een optreden waarbij de Albanese accordeonvirtuoos Gjovalin Nonaj zal laten zien waar het instrument accordeon allemaal toe in staat is. Bezoekers krijgen daarmee een voorproefje van hetgeen zij kunnen verwachten op de muzikale jubileumavond van Swentibold die, ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum, op 4 november in het Volkshoes plaatsvindt.

De play-in is de eerste van een reeks activiteiten die Swentibold onder de noemer van Accordeon Optimaal Instrumentaal organiseert. Een project dat door de provincie Limburg, het Prins Bernard Cultuurfonds en de gemeente Sittard-Geleen wordt ondersteund om de Euregionale samenwerking tussen accordeonliefhebbers en verenigingen te versterken.

Op 16 September is er een receptie met huldiging van 4 jubilarissen : Annie Hölsgens, Tiny Albertz,  Lou Albertz en Hub Lamers, allen 50 jaar lidmaatschap van accordeonorkest Swentibold. Novam jubilarissen: Toos Payne 60 jaar, Annie Hölsgens  50 jaar, Tiny Albertz 50 jaar

Aanvang 19.30 - 21.00 uur.    Pastoor Reijnenhuis, Kerkvonderen 9 te Buchten.

|Doorsturen
Ook hier adverteren?

Agenda

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Weer