Nieuws

Ambulant kapster Esmie’s Hairstyling uit Buchten zet zich in voor LINDA.foundation

Kappers houden niet alleen van hun vak, maar ook van mensen. Ambulant kapster Esmie’s laat dat komende feestdagen meer dan ooit zien door gezinnen die door LINDA.foundation zijn geselecteerd gratis te knippen. Op deze manier geeft de salon gezinnen die het financieel zwaar hebben een prachtig cadeau voor de feestdagen.

Steeds meer gezinnen in Nederland kunnen de maandelijkse rekeningen niet meer voldoen. Een op de negen kinderen groeit op in armoede. De financiële nood is zo hoog dat zij aangewezen zijn op de Voedselbank en bijzondere bijstand. Voor cadeautjes, een nieuwe fiets of winterjas is simpelweg geen geld, laat staan voor een bezoek aan de kapper.

LINDA.foundation helpt gezinnen die in armoede leven. Linda de Mol draagt alle kosten van de organisatie. Zo’n 3000 gezinnen krijgen jaarlijks rond de feestdagen een bonnenpakket. Hierin zitten bonnen van Hema, Albert Heijn, Intertoys en C&A. Dit jaar wordt daar een kappersbon aan toegevoegd.

Kappersbranche is jarig
Aanleiding voor deze gulle gift is de verjaardag van de Nederlandse kappersbranche: branchevereniging ANKO bestaat maar liefst 125 jaar. En omdat de jarige branche net als de Linda.foundation gelooft dat geven nóg leuker is dan krijgen, knippen de professionele kappers van de ANKO – waar ambulant kapster Esmie’s Hairstyling er een van is – kosteloos voor dit goede doel.

Ambulant kapster Esmie’s Hairstyling : “Als je haar maar goed zit! Dit ligt niet voor iedereen in het bereik, ik wil hier graag een steentje aan bijdragen”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Esmie’s Hairstyling tel:+316 24592998 Voor online afspraak maken ga naar www.esmie.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Ook hier adverteren?

Agenda

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Weer