Nieuws

Burgers Eigen Baas

De vereniging Burgers Eigen Baas i.o. heeft als doel om de invloed van de burgers op het gebeuren in hun gemeenschap drastisch te vergroten en de ruim aanwezige frustraties over functioneren van de gemeente weg te nemen.

Deze twee doelstellingen kunnen bereikt worden door een andere opzet van de organisatie, besluitvorming en bevoegdheden in de gemeente. Hoe dit bereikt kan gaan worden is besproken in een open vergadering in het Gemeenschapshuis te Born op 9-1-2018 en kunt u lezen op de website http://burgerseigenbaas.nl/ onder de menu-optie “Het plan van de clusters”.

Om dit plan een stevige basis te geven is een burgerraadpleging van start gegaan op deze website onder de menu-optie “Doe hier mee”. Op basis van de uitslag zullen vervolgstappen gezet gaan worden welke moeten leiden tot het beoogde doel.

We hebben in de pers publiciteit gezocht en willen nu een vraag aan alle wijkplatforms stellen: wilt u dit initiatief ondersteunen door deze burgerraadpleging onder de aandacht te brengen van iedereen die u kunt bereiken? Wij menen namelijk dat dit initiatief van groot belang kan zijn voor alle burgers van onze gemeente.

Mocht u nog vragen over dit initiatief hebben dan vernemen wij dat graag.

Alvast bedankt

Vereniging Burgers Eigen Baas i.o.
p.a. Apollo-11 laan 19
6123 BA Holtum

Dr.P.J. van Meel
Mr. R. J. H. M. de Leeuw

|Doorsturen
Ook hier adverteren?

Agenda

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Weer