Nieuws

Inschrijving Kennedymars 2018 is geopend

Behoor jij ook tot diegenen die zich hebben voorgenomen om in het nieuwe jaar meer te gaan bewegen? Dan is dit je kans. Op paaszaterdag 31 maart vindt namelijk de volgende editie van de Kennedy Mars Sittard plaats.

Die 80 kilometer schrikken natuurlijk iedereen af die geen geoefend wandelaar is. Tegelijk echter met de Kennedy Mars worden echter ook de Mini-Mars van 10 kilometer en de Swentibold Mars van 40 kilometer gelopen. Die tochten moeten haalbaar zijn voor velen, zeker na wat trainingen. Je kunt op eigen gelegenheid beginnen te lopen, maar leuker kan het zijn om aan een georganiseerde tocht deel te  nemen. Op www.kennedymars.org kun je in een overzicht de georganiseerde tochten in Nederlands en Belgisch Limburg opzoeken. Op die site staan ook allerlei andere bruikbare tips voor wandelaars.

De binnenkomst van de Mini-Mars en de Swentibold Mars valt samen met het laatste gedeelte van de Kennedy Mars. Een prima gelegenheid om de sfeer te proeven. Vertrek en aankomst zijn op de markt in Sittard.

De inschrijving voor deelname is sinds 1 januari 2018 mogelijk via de hierboven genoemde website.

|Doorsturen
Ook hier adverteren?

Agenda

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Weer