Nieuws

Kioskconcert op Markt in Buchten

Fanfare St. Jozef Buchten sluit het muzikale seizoen dit jaar af met een bijzonder kioskconcert. Op zaterdag 1 juli vieren we de omer met de mooie klanken van alle muzikanten van de fanfare, van jong tot oud.

Fanfare St. Jozef geeft van 17.00 tot 21.00 uur een speciaal kiosk-concert. De hele vereniging doet mee; onze drumband, het blaasorkest en natuurlijk onze jongste muzikanten in opleiding. Zij mogen zelfs heel even maestro zijn en de grote fanfare-dirigent. Op een echte kiosk natuurlijk. Maar ook kinderen van basisschool Het Avontuur, die de afgelopen maanden kennis hebben gemaakt met muziek maken. En met succes! Zij laten horen wat ze tot nu toe geleerd hebben en mogen voor het eerst met het grote orkest meespelen.

Daarna geven we het muzikale woord door aan de jonge en energieke coverband Unexpecterd. Uiteraard wordt voor de nodige versnaperingen gezorgd. We serveren een speciale Buchtensen wwosj en Jozef Burger. Kom naar de markt!

Volg de klanken, kom onze jongste muzikanten aanmoedigen en geniet met ons mee. Het kioskconcert start om 17.00 uur op de markt in Buchten. De toegang is gratis.

Meer informatie over het kioskconcert op www.fanfarebuchten.nl 

|Doorsturen
Ook hier adverteren?

Agenda

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Weer