Nieuws

KV De Louvermen presenteert met trots: BUUTTE-Culinair 2017!

Voor de zesde keer in successie organiseert Karnevalsvereiniging de Louvermen Buchten BUUTTE-Culinair. Een avond vol gezelligheid, lachen, smakelijk eten en drinken in een sfeervolle ambiance. Op vrijdag 24 november aanstaande worden de 200 bezoekers in het gemeenschapshuis van Buchten ontvangen in een stijlvolle omgeving alwaar ze in de watten zullen worden gelegd en kunnen gaan genieten van zes top buuttereedners en een fantastisch drie gangen diner. Onze gasten worden vanaf 18.45 uur verwelkomt door Prins Patrick I en Prinses Manon. Het programma start om 19.30 uur.

KV De Louvermen is er in geslaagd om ook voor BUUTTE-Culinair 2017 een zestal top buuttereedners te contracteren, waaronder de regerend buutte-kampioen Fer Naus die het spits zal afbijten. Na hem verschijnen in de buutteton: Conny Opbroek uit Haelen, Andy Marcelissen uit Raamsdonkveer (Brabant!), dan zesvoudig buuttekampioen Ger Frenken uit Roggel gevolgd door de uit Nuth afkomstige Jo Clahsen. Als laatste klimt oud gediende Har Daniëls uit Herkenbosch de buutteton in.

In de aanloop naar het Limburgs Buuttekampioenschap 2018 is een optreden op BUUTTE-Culinair voor deze rasartiesten een mooie try-out. Maar ook enkele klassiekers uit de buuttewereld zullen deze avond ten gehore worden gebracht. De buuttereedners zullen hoe dan ook alles uit de kast halen om uw lachspieren in beweging te houden.
Muzikaal wordt deze avond omlijst door de alom geprezen Sjöttekepel uit ons eigen Buchten. De kapel staat onder de bezielende muzikale leiding van Ruud Janssen. De presentatie en regie van het hele programma ligt in de vertrouwde handen van Vorst Jeroen van KV De Louvermen.

Peter van Didden van Partyservice van Didden uit Grevenbicht staat garant voor het culinair vakmanschap van ons drie gangen menu. Samen met een keuken- en restaurantbrigade bestaande uit circa 45 vrijwilligers zal hij ervoor zorgen dat u wederom smaakvol wordt verrast. Als voorgerecht worden dit jaar diverse kleine gerechtjes geserveerd. De antipasti bestaan onder andere uit gevulde champignons, een tomatensoepje en olijven met huisgemaakt knoflooktoast. Het hoofdgerecht is Italiaans stoofvlees met een stamppot van aardappel en pompoen, gecompleteerd met gepofte knoflook, bieslook en een krokante spekgarnituur. Het diner sluiten we af met een meesterlijk dessert bestaande uit een koninginnerol met chocomousse, gekonfijte ananas met een chocoladegarnituur.

Naast het gebruikelijke aanbod van dranken in het gemeenschapshuis is er speciaal voor deze avond een wijnkaart opgesteld door huissommelier Ivo Cox. Hierop staat een selectie van een aantal bijzondere doch betaalbare wijnen. De speciale wijnkelners kunnen u een passend wijnvoorstel doen afgestemd op het te serveren driegangendiner.

Kaarten voor BUUTTE-Culinair, entree inclusief diner, kosten € 33,- pp en kunnen vanaf 8 oktober a.s. vanaf 11:00 uur worden besteld via een speciale link “BUUTTE-Culinair” op www.louvermen.nl.
Wees er snel bij want het aanbod is beperkt en we hanteren de stelregel “wie het eerst komt, die het eerst maalt !”

 

|Doorsturen
Ook hier adverteren?

Agenda

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Weer