Nieuws

Opa- en omadag in Kasteelpark Born

Opgewonden en met blozende wangetjes brengen de kleinkinderen samen met opa en oma een bezoek aan het Kasteelpark. 

De wandeling voert eerst langs nieuwsgierige emoes en de kleine Ouessantschaapjes. Vol bewondering kijken de kinderen vanaf de brug naar de grote kamelen en de speelse zilvervosjes.

Aan de andere kant wijst opa naar de ooievaars en de kroonkraanvogels met hun mooie kroontje. Bij de uilen wordt stil geluisterd: ja hoor, daar zegt er eentje “Oehoe”. 

Kinderboerderij

Een bezoek aan de kinderboerderij hoort er natuurlijk ook bij! Hier kun je de geitjes aaien en de vrolijke ottertjes zien zwemmen. 

Griezels

Voor de echter durfal is een bezoek aan het Kriebelhuis de moeite waard. Hier zie je onder meer wandelende takken, harige vogelspinnen, felgekleurde gifkikkertjes en grote leguanen.
(Op dit moment is het Kriebelhuis nog gesloten; zodra het buiten warm genoeg is, gaat het weer open. Dit wordt vermeld op de website.) 

Speeltuin

Het bezoek is niet compleet zonder een bezoek aan de speeltuin: springen op de grote airtrampoline, een zandkasteel bouwen of de uitkijktoren beklimmen. Voor de “jonge apen” is er een groot speeltoestel waar ze naar hartenlust op kunnen klimmen en klauteren. Opa en oma rusten ondertussen uit op het naastgelegen terras onder het genot van een mok koffie. 

Koop uw jaarkaart met korting

Omdat een bezoek aan Kasteelpark Born een plezier is voor jong en oud, kunnen opa en oma op zondag 18 maart met € 5,-  korting een jaarkaart kopen. Ook ontvangen ze deze dag een consumptiebon voor een gratis kopje koffie. 

Openingstijden

Het Kasteelpark is dagelijks open van 10 -18 uur.

De entree is € 6,00 voor kinderen en 65+’ers en € 7,50 voor volwassenen.

 

|Doorsturen
Ook hier adverteren?

Agenda

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Weer