Nieuws

Paashazen in Kasteelpark Born

Pasen is de tijd van eieren en jonge dieren. De zwarte zwanen hebben al kuikens en bij de geitjes, moeflons en ouessantjes zijn de eerste lammetjes geboren. Al wandelend door het park kun je genieten van de ontluikende natuur. Volop voorjaar! 

Pasen
Op Paasmaandag 2 april komen de paashazen weer eieren uitdelen in het Kasteelpark. Vanaf 12.00 uur lopen ze regelmatig een rondje door het park met hun mandjes met gekleurde eieren. Met plezier delen ze deze feestelijke eieren uit aan de bezoekers (zolang de voorraad strekt) en gaan ook graag met de kinderen op de foto.

Bij de knutseltafel kun je een mooie paasversiering maken. Ook is er een schminkster aanwezig. Neem een kijkje bij onze eierverzameling: van kleine zebravinkeitjes tot grote nandoe-eieren. Weet jij welke vogel welk ei heeft gelegd? En welke kleur heeft het ei van een kip? 

Nieuwe speeltuin
Midden in het park ligt de grote speeltuin ‘t Aepke. De speeltuin ligt naast het terras, zodat de ouders lekker kunnen genieten van een hapje en een drankje, terwijl de kinderen ravotten op de speeltoestellen, een zandkasteel bouwen of springen op de grote airtrampoline! 

Openingstijden
Het Kasteelpark is dagelijks geopend van 10 tot 18 uur. De entree is € 6,00 voor kinderen en € 7,50 voor volwassenen. 

Jaarkaart
Een bezoek aan Kasteelpark Born is genieten voor jong en oud: kijken naar de dieren, wandelen onder de oude bomen, geiten aaien op de kinderboerderij, lekker ravotten op de speeltoestellen of een kopje koffie drinken op het terras. Met een jaarkaart kunt u regelmatig genieten van ons mooie park. Jaarkaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa. Kinderen betalen € 18,00 en volwassenen € 25,00. 

Meer informatie over het park vindt u op onze website www.kasteelparkborn.nl. Ook kunt u ons volgen via Twitter en Facebook.

 

 

|Doorsturen
Ook hier adverteren?

Agenda

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Weer