Nieuws

Patroonsfeest

Op zondag 19 maart a.s. viert Schutterij St. Joseph, samen met fanfare St. Jozef, gezamenlijk het traditionele Patroonsfeest.

De dag begint met een plechtige Eucharistieviering om 11:00 uur, die door de eigen leden van de fanfare muzikaal wordt opgeluisterd. Aansluitend herdenken beide verenigingen hun overleden leden op het kerkhof, waarna er een rondgang door het dorp wordt gemaakt. Voor de schutterij is dit ook dit jaar weer een bijzonder moment, omdat tijdens deze rondgang het nieuwe koningspaar van 2017, Ivo Poulsen met zijn koningin Mirna Porteners, zich voor het eerst aan de inwoners van Buchten zullen presenteren.

Na de rondgang door het dorp zullen de fanfare en schutterij samen van een goed verzorgde koffietafel genieten.

’s Middags houdt de schutterij vanaf 14:30 uur een receptie ter gelegenheid van het nieuwe koningspaar Ivo en Mirna, maar ook voor jeugdkeizer Wessel Michiels en jeugdkoningin Amy Dohmen, en voor een 4-tal jubilarissen.

Herman Cox is reeds 60 jaar lid van de schutterij en Guus Reinders en Ruud Janssen beiden 50 jaar. Leon Cremers viert zijn 40 jarig lidmaatschap en Ben Tholen is inmiddels 25 jaar lid van onze vereniging.

Alle jubilarissen zullen uiteraard op gepaste wijze in het zonnetje worden gezet.

Tot slot 
Iedereen is van harte welkom om de het nieuwe koningspaar, de jeugdkeizer, jeugdkoningin, en de jubilarissen te komen feliciteren. Dat kan, zoals gezegd, vanaf 14.30 uur in het Gemeenschapshuis van Buchten. Voorafgaand aan de receptie zullen de jubilarissen worden gehuldigd.

Na afloop van de receptie is er het Koningsbal met muziek van het “DJ It's Jordy" en kan er nog onder het genot van een drankje gezellig worden nagekaart.

|Doorsturen
Ook hier adverteren?

Agenda

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Weer