Nieuws

Patroonsfeest Schutterij St. Joseph Buchten, met receptie voor koningspaar en drumband

Op zondag 18 maart a.s. viert Schutterij St. Joseph Buchten, samen met fanfare St. Jozef, gezamenlijk het traditionele Patroonsfeest. De dag begint met een plechtige Eucharistieviering om 11:00 uur, die door de eigen leden van de fanfare muzikaal wordt opgeluisterd. Aansluitend herdenken beide verenigingen hun overleden leden op het kerkhof, waarna er een rondgang door het dorp wordt gemaakt.

Na de rondgang door het dorp zullen de fanfare en schutterij samen van een goed verzorgde koffietafel genieten. ’s Middags houdt de schutterij vanaf 14:30 uur een receptie ter gelegenheid van het nieuwe koningspaar Ivo en Lil, maar ook voor jeugdkeizer Wessel Michiels en jeugdkoning Noud Heuvelmann. Tevens geldt deze receptie als een mooie gelegenheid om onze drumband te huldigen. De drumband van schutterij St. Joseph Buchten behaalde onder leiding van instructeur John Maassen en tambour-maître Mathijs Coolen op 19 november 2017 de kampioenstitel op Limburgse Kampioenschappen en tijdens de Nederlandse Kampioenschappen op 20 januari jl. werd de drumband maar liefst dubbel Nederlands Kampioen, zowel marcherend als concerterend

Bovendien zullen nog een 3-tal jubilarissen worden gehuldigd, die de receptietafel zullen completeren. Dat zijn Thei Heijnen, die reeds 65 jaar drumbandlid is van de schutterij; Hub Niemans, die zijn 40 jarig lidmaatschap viert en Paul Römkens, die inmiddels 25 jaar trouw lid is van onze vereniging. Iedereen is van harte welkom om de het nieuwe koningspaar, de jeugdkeizer, jeugdkoning, de jubilarissen en een afvaardiging van onze drumband te komen feliciteren. Dat kan, zoals gezegd, vanaf 14.30 uur in het Gemeenschapshuis van Buchten. Voorafgaand aan de receptie zullen de jubilarissen worden gehuldigd. Ook het koningspaar, jeugdkoning en de drumband zullen dan op gepaste wijze in het zonnetje worden gezet. Na afloop van de receptie is er het Koningsbal met muziek van het “DJ Jan Megens" en kan er nog onder het genot van een drankje gezellig worden nagekaart.

|Doorsturen
Ook hier adverteren?

Agenda

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Weer