Nieuws

Spetterend Concert Accordeonorkest Swentibold 4 november

"Accordeonorkest Swentibold" is gevestigd in Buchten/Born. Op 26 september 2017 bestaat ons orkest 50 jaar. Dit willen wij vieren met een spetterend concert op

4 november a.s. Samen met andere artiesten waaronder Kartoesj een bekende dialectgroep uit Limbricht, Suzanne Welters saxofonist uit Buchten, The 4 Kings een acapella-groep uit België en een Albanese accordeonvirtuoos Gjovalin Nonaj, uit Brussel. Aanvang 20.00 uur. 

Adres : het Volkshoes, Pastoor Schoenmaeckersstraat 8   6163 BW Geleen 

Ons orkest bestaat uit een 25 spelende leden, onder leiding van onze dirigent de heer Henk Tiebosch. Onze leden zijn afkomstig uit een straal van 50 km rond Buchten.

Henk Tiebosch is een accordeondocent met een eigen stijl en aanpak. De dirigent en het orkest hebben een prima samenwerking wat de uitvoering ten goede komt. Zichtbaar is dat zij veel plezier hebben om samen muziek te maken op de wekelijkse repetities. Dit resulteert steeds in mooiere concerten.

Wij nodigen u dan ook uit om gezamenlijk met ons een verrassende muzikale avond te beleven. 

Dit project wordt mede ondersteund door: Het Prins Bernard cultuurfonds, de Provincie Limburg en de Gemeente Sittard/Geleen.

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop Tabakszaak Borèe Bloemenmarkt 8 Lindenheuvel a € 6,00 of in de zaal a € 7,50 

|Doorsturen
Ook hier adverteren?

Agenda

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Weer