Nieuws

Toekomst Sportplaza Het Anker

Er speelt in discussie binnen onze gemeente over het zwemwater. Hierbij staat er voor Het Anker veel op het spel. Het Anker heeft tijdens een bijeenkomst op donderdag 18 mei jl. gevraagd naar de wensen en behoeften van verenigingen die gebruik maken van het sportcomplex. Maar ook naar het belang van Het Anker voor de verenigingen en de dorpskernen eromheen. Het Anker heeft niet alleen een sportfunctie, maar ook een hele belangrijke sociaal maatschappelijk functie. Denk aan de vrienden die je er hebt ontmoet, of de ouderen die er dagelijks bewegen en zich begeven tussen de mensen. Het Anker wil naar het college een signaal afgeven. Een signaal waarbij duidelijk wordt dat Het Anker belangrijk is voor de gemeenschap van de kerkdorpen Buchten, Holtum en Born. 

Wij willen bij Het Anker niet alleen de wensen en behoeften vanuit het bestuur duidelijk maken, maar ook de wensen en behoeften van onze leden. Denk hierbij niet alleen aan het onderhoud van de velden. Maar ook bijvoorbeeld aan de locatie van Het Anker.

Graag willen we jullie vragen om een korte vragenlijst in te vullen. Het invullen van deze vragenlijst neem 5 minuten van je tijd in beslag. Wij zullen jullie mening doorgeven aan Het Anker. Zo kan Het Anker een breder signaal afgeven bij het college van de gemeente Sittard-Geleen.

Je kunt de vragenlijst invullen via: https://www.survio.com/survey/d/K4F4M8G2V7Z6H4C1Y

 

|Doorsturen
Ook hier adverteren?

Agenda

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Weer