Nieuws

Voetbalinstuif jeugdafdeling HBC'09 op 8 juni

Op donderdag 8 juni organiseert de jeugdafdeling van HBC'09 op haar velden op sportpark 't Anker weer een instuif, in de vorm van een speelse training, voor geinteresseerde jongens en meisjes van 4-11 jaar.

Onder leiding van onze jeugdtrainers kunnen ze gedurende een uurtje, van 18.30 tot 19.30 uur op een leuke manier en vrijblijvend kennismaken met het voetbalspel en de club HBC'09. 

Sportkleding en voetbalschoenen zijn nog niet vereist; die kunnen eventueel later nog worden aangeschaft.

Er is natuurlijk ook gelegenheid om alle vragen van kinderen en/of ouders te beantwoorden. 

Oudere jongens of meisjes (vanaf 11 t/m 17 jaar) kunnen zich voor het komende seizoen ook nog steeds aanmelden. Lid worden hoeft niet direct. Dat kan ook na een paar proeftrainingen. Neem dan telefonisch of via email contact op met Ralph Mastenbroek (ralph.mastenbroek@home.nl), tel 06-39108927 of met Peter van der Zanden (pjavanderzanden@home.nl), tel 06-12100667.

Tijdens de instuif speelt vanaf 18.00 uur op een ander veld ons team onder 13 jaar (JO13) een huldigingswedstrijd tegen hun leeftijdgenoten van Fortuna Sittard. Onze jongens werden na een spannende competitie op 23 mei kampioen in hun afdeling en ze willen ich graag meten met de Fortuna-jeugd, die ook op 'Het Anker' traint en haar wedstrijden speelt.

Misschien leuk om vanaf 18.00 uur bij deze wedstrijd van de al wat groteren even een kijkje te komen nemen. 

|Doorsturen
Ook hier adverteren?

Agenda

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Weer