Nieuws

Zuyd Hogeschool en De Domijnen helpen bij digitale belastingaangifte, Invuldagen Belastingdienst

Op donderdag 29 maart en donderdag 26 april 2018 organiseren Zuyd Hogeschool en De Domijnen de Invuldagen Belastingdienst in Bibliotheek Ligne (Ligne 2 – Sittard). De partijen bundelen hun krachten en bieden hulp bij de digitale belastingaangifte en het aanvragen van online toeslagen.  

“Onze studenten van de opleiding Accountancy en Bedrijfseconomie hebben rond deze periode het blok Belastingrecht afgerond. Het is dus een ideaal moment om de leerstof om te zetten naar de praktijk” zegt Stefan Retrae (foto) van Zuyd Hogeschool.  

Ook het team van Educatie De Domijnen is enthousiast om het project verder te zetten. “We hebben vorig jaar heel wat bezoekers kunnen verder helpen en hun online vaardigheden kunnen bijbrengen. Educatie De Domijnen staat voor een leven lang leren en daar past dit project in cocreatie perfect in. Zuyd Hogeschool en De Domijnen laten hiermee zien dat ze niet enkel op facilitair vlak met elkaar samenwerken maar ook een inhoudelijke meerwaarde bieden” zegt Carol Maas (rechts foto) van Educatie De Domijnen.  

Op 29 maart en 26 april 2018 helpen studenten van Zuyd Hogeschool bezoekers van de Invuldagen Belastingdienst bij het invullen van hun belastingaangifte. Aanmelden kan via educatie@dedomijnen.nl of bij de betreffende bibliotheek. Voor degenen die zelf aangifte willen doen, biedt De Domijnen in alle vestigingen gratis computer- en internetgebruik. Zowel de hulp als de faciliteiten zijn kosteloos en voor iedereen beschikbaar, ook niet-leden van Bibliotheek De Domijnen.  

Belastingspreekuren In samenwerking met de belastingdienst, Partners in Welzijn en Menswel biedt De Domijnen belastingspreekuren aan in diverse locaties. Financiële dienstverleners bieden hulp aan mensen bij het invullen van hun belastingaangifte of het aanvragen van een toelage. De spreekuren zijn kosteloos. Alle data en locaties via www.dedomijnen.nl/educatie. Aanmelden kan via educatie@dedomijnen.nl. 

 

|Doorsturen
Ook hier adverteren?

Agenda

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Weer